16e Editie van de Africa Eco Race - Een Onvergetelijk Avontuur!

13/03/2024 14:29
Africa Eco Race

16e Editie van de Africa Eco Race - Een Onvergetelijk Avontuur!

De 16e editie van de Africa Eco Race staat voor de deur en belooft een onvergetelijk avontuur te worden. Van Monaco naar Dakar, een ware odyssee door Afrika, het land van de Rally-Raid. Het is een unieke kans om deel te nemen aan een menselijk en sportief avontuur dat je voor altijd bij zal blijven.

Registratie

Het inschrijven is eenvoudig. Vul het registratieformulier in en stuur dit document naar info@africarace.com. Vervolgens ontvang je een e-mail met uitleg over de aanbetaling en ben je officieel ingeschreven voor de Africa Eco Race 2025. Later zal er een online platform beschikbaar zijn om je informatie en documenten te verzamelen.

Waarden van de Race

De Africa Eco Race wordt gekenmerkt door waarden van solidariteit, eenheid en eco-verantwoordelijkheid. Het is niet alleen een race, maar ook een kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de kinderen van Afrika. De organisatie ondersteunt bijvoorbeeld de toegang van Mauritaanse en Senegalese studenten tot zonne-energie, waardoor ze 's avonds veilig hun huiswerk kunnen maken. Daarnaast wordt er actief gezocht naar manieren om de ecologische impact van de race te verminderen, onder andere door de verkoop van zonne-energielampen die bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot van de racevoertuigen.

Getuigenissen

Diverse deelnemers en partners delen hun enthousiasme over de Africa Eco Race. Van de prachtige landschappen tot de sfeer op de bivakken, de race wordt geroemd om zijn unieke karakter en de bijzondere ervaring die het met zich meebrengt. De race wordt omschreven als een ware menselijke organisatie, waarbij de deelnemers zich onderdeel voelen van een grootschalig project met een open en intieme sfeer.

Save the Date

De 16e editie van de Africa Eco Race vindt plaats van 28 december 2024 tot 12 januari 2025. Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze unieke rally en beleef een avontuur dat je nooit zult vergeten!


created: 15/07/2024 19:47 updated: 13/03/2024 14:29 bron